Bar-Ché on niin klassinen kuin urheilujieroja. Lisäksi hän tekee tiibetiläistä ja indonesialaista hierontaa. Hän on myös hyvä parantamaan kaikenlaisia vaivoja täsmähoidoin. Kysy lisää!

"Aiemmin niskakipuni laukaisi lähes viikottain migreenin ja söin lääkkeitä. Sen jälkeen kun aloin käydä säännöllisesti Bar-chella hieronnassa, olen joutunut syömään särkylääkkeitä vain harvoin. Bar-chella on taitoa ja tarvittaessa rutkasti myös voimaa avata pahimmatkin jumit. Minun säännöllisesti toistuvat migreenikohtaukset ovat nyt loppuneet."

-Mika"Olen käynyt Barchella hieronnassa puolitoista vuotta. Olen kuntomaratoonari, enkä pystyisi harjoittelemaan täysipainoisesti ilman jalkojen säännöllistä hierontaa. Jalkaholvit, pohkeet ja polvet pysyvät hyvinä kun lihaksisto on kunnossa, eikä virheasentoja pääse syntymään. Barchella on helppo käydä, hän on välitön ja rento, ei tarvitse ujostella ja hän on kiinnostunut siitä, että asiakas saa hyötyä hoidosta, oli ongelma mikä vaan. Näyttöpäätetyössä kipeytyviä hartioita, niskaa ja selkää käyn myös silloin tällöin hoitamassa. Tutustuttuamme paremmin olemme hieronnan lomassa käyneet myös hyviä keskusteluja ravitsemuksesta, tavoitteista ja elämästä yleensä. Pitkäaikaisin hierojani, kiitos!"

- Katja, 39 v., aktiiviliikkuja