Löydä luovuutesi

Kiireisessä arkielämässä päädymme usein vanhoihin toimintamalleihin,
jotka johtavat uudestaan ja uudestaan samankaltaisiin stressaaviin tapahtumasarjoihin. Jokapäiväisen elämän hektisyys ja vaatimukset vie usein mahdollisuuden oivaltaa arkielämää helpottavia toimintamalleja.

Päiväretkellä luonnonkauniiseen merimaisemaan pääset nopeasti irti arjen stressaavista tilanteista. Asumattomalla saarella, josta puuttuu nykyaikaiset mukavuudet, koet hetkiä ilman mitään tekemistä.

Päivän aikana opit harjoitteita, jotka rentouttavat mieltä ja auttavat sinua löytämään oman luovuutesi. Parhaat ideat ja oivallukset syntyvät kun mieli rentoutuu. Huoleton, rento mieli keksii luovia toimintamalleja, joiden avulla saat ideoita stressittömän arjen pyörittämiseen.

Luonnonkaunis Långörenin tuulinen saari antaa upeat puitteet mielen rentouttamiseen ja luovuuden löytämiseen. Luonnonvoimien keskellä mahdollisesti vaikeissakin olosuhteissa luovuudelle on käyttöä, jotta jalat pysyvät kuivina ja keho lämpimänä.

Retki alkaa Keihässalmen venesatamasta aamulla klo 10.00. Satamaan pääseee helpoten omalla autolla.
Paluu saaresta Keihässalmeen klo 20.00.

Retken hintaan sisältyy opastus ja päivän ohjelma, venekuljetukset taksiveneellä saareen ja takaisin sekä ruuat;
keittolounas, iltapäivä kahvi ja illallinen leirinuotiolla.

Långörenissä ei ole laituria, joten varauduthan rantautuessasi pieneen tikaskiipeilyyn ja kivikossa kahlaamiseen, joko paljain jaloin, uimakengät tai saappaat jalassa.
Långörenin saari on kännykkävapaa ja savuton alue, joten jätäthän kännykän ja tupakkatuottee retkipäiväksi kotiin tai annat ne veneeseen noustessassi oppaalle säilytettäväksi.

Retken hinta 3200€/ryhmä

Varaa retkipäivä sähköpostilla fysioacusaoy@gmail.com tai puhelimitse numeroon 050 363 4670.

Ryhmän maksimikoko on 11 henkilöä.