Ainutkertainen mahdollisuus

Koe jotain ainutkertaista. Päiväretkellä luonnonkauniiseen merimaisemaan pääset nopeasti irti arjen stressaavista tilanteista. Yksityisellä saarella - jonne vain harva pääsee - pääset nauttimaan luonnon rauhasta. Saari sijaitsee Pyhtäällä, vain puolentoista tunnin ajomatkan päässä Helsingistä.

Saari on riittävän iso, jotta löydät itsellesi rauhallisen paikan meditaatioharjoitukseen. Opetamme päivän aikana meditaatiohajoituksia tai voit tehdä itsellesi tuttuja harjoituksia. Käymme läpi myös muutamia joogisia harjoituksia, joiden avulla voit vahvistaa yhteyttäsi luontoon.

Saareen pääsee tällähetkellä yksikkö avokanooteilla ammattitaitoisen ja luotettavan kanoottiohjaajan kanssa. Pientä haastetta siis kokeneille kajakkimelojillekkin. Leppoisalla säällä melonnan opettelu merellä on uskomattoman vapauttava kokemus. Vaihtoehdoksi kanootti retkelle tulossa myös mahdollisesti taksivenekyyti läheisestä venesatamasta...

Retken hinta sisältää:
- mahdollisuuden viettää päivä rauhaisassa luonnonkauniissa saaressa, ilman kaupungin hälinää ja huviveneiden pörinää
- opastus ja ohjaus meditaatioon sekä saaren luontoon
- kanoottimatka saareen
- keittolounas ja välipalat sekä tietysti pannukahvit nuotiolla (vaihtoehtoisesti omat eväät, jolloin hinta tippuu 30€/hklö)

Retken hinta:
1810€ /ryhmä. Ryhmän maksimikoko 7 hklö.


Kokoa itsellesi ryhmä ja soita 050 363 4670. Sovitaan ensin retkipäivä. Varmistan sen jälkeen, että kanootit ja kanoottiopas on käytössämme. Sovitaan sen jälkeen kaikki käytännön järjestelyt, jonka jälkeen päästään odottelemaan retkipäivää.
Kanoottiretket ovat säästä riippuvaisia, joten mietittehän ryhmänne kanssa myös mahdollisen varapäivän retkelle, jos tuulet ovat liian kovia.