Löydä luovuutesi

Kiireisessä arkielämässä päädymme usein vanhoihin toimintamalleihin,
jotka johtavat uudestaan ja uudestaan samankaltaisiin stressaaviin tapahtumasarjoihin. Jokapäiväisen elämän hektisyys ja vaatimukset vie usein mahdollisuuden oivaltaa arkielämää helpottavia toimintamalleja.

Päiväretkellä luonnonkauniiseen merimaisemaan pääset nopeasti irti arjen stressaavista tilanteista. Asumattomalla saarella, josta puuttuu nykyaikaiset mukavuudet, koet hetkiä ilman mitään tekemistä.

Päivän aikana opit harjoitteita, jotka rentouttavat mieltä ja auttavat sinua löytämään oman luovuutesi. Parhaat ideat ja oivallukset syntyvät kun mieli rentoutuu. Huoleton, rento mieli keksii luovia toimintamalleja, joiden avulla saat ideoita stressittömän arjen pyörittämiseen.

Luonnonkaunis Långörenin tuulinen saari antaa upeat puitteet mielen rentouttamiseen ja luovuuden löytämiseen. Luonnonvoimien keskellä mahdollisesti vaikeissakin olosuhteissa luovuudelle on käyttöä, jotta jalat pysyvät kuivina ja keho lämpimänä.

Retki alkaa Munapirtin kalasatamasta aamulla klo 10.00. Kalasatamaan pääseee helpoten omalla autolla.
Tarvittaessa voit tiedustella ilmoittautuessasi kimppakyytiä satamaan.
Paluu saaresta kalasatamaan klo 20.00.
Kesän 2019 retkipäivät 12.7 ja 10.8.2019.

Retken hintaan sisältyy opastus, venekuljetukset taksiveneellä saareen ja takaisin sekä ruuat;
keittolounas, iltapäivä kahvi ja illallinen leirinuotiolla.
Kerrothan meille ruokarajoitteesi ja/tai erikoisruokavalioisi ilmoittautuessasi retkelle.

Långörenissä ei ole laituria, joten varauduthan rantautuessasi pieneen tikaskiipeilyyn ja kivikossa kahlaamiseen, joko paljain jaloin, uimakengät tai saappaat jalassa.
Långörenin saari on kännykkävapaa ja savuton alue, joten jätäthän kännykän ja tupakkatuottee retkipäiväksi kotiin tai annat ne veneeseen noustessassi oppaalle säilytettäväksi.

Retken hinta 199€/hklö

Ilmoittautumiset retkelle nettiajanvarauksemme kautta täältä, sähköpostilla fysioacusaoy@gmail.com tai puhelimitse numeroon 050 363 4670.

Voit halutessasi varata retkipäivän omalle porukalle hintaan 1990€.
Varaukset ryhmälle numerosta 050 363 4670 tai sähköpostilla fysioacusaoy@gmail.com
Ryhmän maksimikoko on 11 henkilöä.