Luonnon tervehdyttävä voima - saarikylpy

Koe eheyttävä päivä upeassa merimaisemassa.

Långörenin kauniilla harjusaarella on ainutlaantuinen luonto, jonka tutkiskeluun voi käyttää loputtomasti aikaa.
Satojen jääkauden tuomien kivien päällä on mahtava kiipeillä ja istuskella, katsellen vuoroin upeaa merimaisemaa vuoroin hopeanhohtoisia tuulessa huojuvia heiniä. Saaristossa kasvaneiden vahvojen mäntyjen katveessa on miellyttävä levähtää ja nauttia merillisen tuulen liikkeistä.

Retkipäivän aikana teemme kehoa ja mieltä rentouttavia harjoituksia, jotka auttavat sinua löytämään luonnon eheyttävän voiman.

Opit harjoituksia, joita voit myöhemmin käyttää omilla retkilläsi Suomen upeaan luontoon. Pääset retken aikana nauttimaan sekä yksinolosta että ryhmän yhteisistä hetkistä.

Tarjoilemme sinulle lounaaksi terveellistä keittoa, iltapäivällä juomme kupposen teetä tai kahvia herkullisen välipalan kanssa ja maukas illallinen nautitaan nuotiotulen ääressä.

Retki alkaa Munapirtin kalasatamasta klo 10.00, josta taksivene tulee teidät noutamaan oman oppaamme kanssa.
Palaamme takaisin Munapirtin kalasatamaan klo 20.00.
Munapirttiin pääsee parhaiten omalla autolla tai voimme mahdollisesti auttaa teitä löytämään kimppakyytiä muiden retkeläisten kanssa.
Retkipäivät kesällä 2019, 14.7 ja 11.8.

Retken hintaan sisältyy opastus, venekuljetukset taksiveneellä saareen ja takaisin sekä ruuat;
keittolounas, iltapäivä kahvi ja illallinen leirinuotiolla.
Kerrothan meille ruokarajoitteesi ja/tai erikoisruokavalioisi ilmoittautuessasi retkelle.

Långörenissä ei ole laituria, joten varauduthan rantautuessasi pieneen tikaskiipeilyyn ja kivikossa kahlaamiseen, joko paljain jaloin, uimakengät tai saappaat jalassa.
Långörenin saari on kännykkävapaa ja savuton alue, joten jätäthän kännykän ja tupakkatuottee retkipäiväksi kotiin tai annat ne veneeseen noustessassi oppaan säilytettäväksi.

Retken hinta 199€/hklö

Ilmoittautumiset retkelle nettiajanvarauksemme kautta täältä, sähköpostilla fysioacusaoy@gmail.com tai puhelimitse numeroon 050 363 4670.

Voit halutessasi koota oman ryhmän ja lähteä retkelle ryhmäsi kanssa.
Ryhmän hinta on 1990€ ja maksimikoko ryhmälle on 11 henkilöä.