Maria tekee vyöhyketerapiaa

Olen käynyt Marian hoidettavana yli 12 vuotta enkä yhtään hoitokertaa vaihtaisi pois.Mariasta on tullut osa elämääni ja hän on auttanut minua todella paljon.  Hän on todella ammattitaitoinen ja kokemusta on tullut vuosien varrella vain lisää, kun hän on syventänyt oppejaan ja saanut itsekin kokeilla uusia jännittäviä hoitomuotoja. Olen saanut vyöhyketerapiasta ja tiibetiläisestä hieronnasta apua mm. astman hoitoon sekä migreeniin.  Käyn säännöllisesti Marian hieronnassa. Hän kyselee aina voinnista ja on aidosti läsnä. Häneltä saa apua ja vinkkejä, jos jokin asia askarruttaa. Voin lämpimästi suositella Mariaa! Hänessä on taikaa=)

 -Maria S-

Kuvateksti

Jokainen ymmärtää, että ihmiskeho kaipaa myös hyvää huoltoa. Asiakkaan nkökulmasta huoltajien ammattitaidon taso on epäselvä.
Omassa työssäni kriisiyhtiöiden vetäjänä henkinen ja fyysinen vireys on ehdoton edellytys.
Minun kehoani huoltaa vain Fysioacusan Maria Tarvas ja on ammattitaidolla hoitanut jo vuosia.

Olli E. Juvonen

Kuvateksti

Olen käynyt Marialla hierottavana säännöllisesti yli kymmenen vuoden ajan.

Perusvaivana on ollut päätetyötä tekevälle tyypilliset hartia- ja niskajännitykset, mutta paljolti myös juoksun ja muun liikuntaharrastuksen johdosta kipeytyneet ja kiristyneet lihakset.

Maria osaa löytää aina juuri oikeat ongelmakohdat, ja tehokkaan ja palauttavan lihashuollon lisäksi hieronta on aina myös rentouttavaa.

Hieronnan ohessa vaihdetaan usein myös kuulumiset, ja Maria antaa tarvittaessa ohjeita esim. venytyksiin ja ryhtiin liittyen.


- Markku