Jong-dar harjoitus

"Jokaista ihmistä elähdyttää liikkuvat, voimakkaat ja eloisat energiat. Tämän monivivahteisen energian olemassaolon ja luonteen voimme löytää Jong-dar harjoituksia tekemällä." -Khandro Déchen- kirjasta Movin Being

Jong-dar* harjoitukset ovat liikkuvia ja dynaamisia harjoituksia. Liikemaailmaltaan harjoitukset ovat hyvin monipuolisia ja vaihtelevia; hitaista rauhallisista liikkeistä, voimaa, notkeutta ja räjähtävyyttä vaativiin liikkesiin.

Jong-dar tunnit sopii kaikenikäisille ja -kuntoisille ihmisille.

Harjoitukset ovat luonteeltaa hyvinkin vaihtelevia ja hieman tutustuttuasi harjoituksiin, voit löytää juuri sinulle sopivat harjoitukset ja harjoitustavan.

Sunnuntai illan tunneilla klo 18-19 teemme kevyitä rauhallisia harjoituksia.
Maanantai iltaisin klo 18-20.30 harjoittelemme fyysisesti vaativia sPrül-khor harjoituksia sekä käymme läpi harjoitukseen liittyviä opetuksia. Ryhmä on taroitettu edistyneille Jong-dar harjoittajille.
Tiistan aamutunnilla klo 8.15-9.15 teemme vaihtelevasti helppoja sekä fyysisesti vaativampia liikkeitä. Ryhmään voi tulla mukaan myös aloittelijat.

Ilmoittautumiset tunneille nettiajanvarauksemme kautta täältä.

Tervetuloa mukaan!


*Jong-dar chèd pa:
Jong (sByong) tarkoittaa: puhdistaa, harjoitella, tähdätä, edetä, treenata tai esittää
Dar (rDar) tarkoittaa: työstää, hioa, teroittaa, tehdä täydelliseksi tai kiillottaa
Chèd pa (byes pa) jong-dar chèd pa;ssa tarkoittaa: tehdä, valmistaa, hankkia, luoda, tuottaa, esittää, saada tapahtumaan tai olla tehokas.