Hieronta 

Klassinen hieronta

Klassinen hieronta on hoitomuoto, joka rentouttaa kireitä ja kipeitä lihaksia ja lisää lihasten sekä sidekudosten aineenvaihduntaa. Hieronta tehdään hierontapöydällä paljaalle iholle käyttäen väliaineena öljyä tai rasvaa. Lihasten rentoutumisen ja aineenvaihdunnan lisääntymisen ansiosta hieronnalla voidaan usein helpottaa päänsärkyä, laukaista stressiä ja erilaisia kiputiloja, sekä rentouttaa mieltä.

Klassisessa hieronnassa käytettävät tekniikat ovat tehokkaita ja rentouttavia.

Hoitomuoto sinulle, joka tarvitset rentoutusta kiireen keskelle!


Urheiluhieronta on hierontamuoto, joka on suunnattu erityisesti

  • urheilijoille, jotka kaipaavat palautumista urheilusuorituksen jälkeen
  • aktiivisille liikkujille, lihasten venyvyyden ylläpitämiseen
  • liikunta- ja tukielinvammoista kuntoutuville

Urheiluhierojillamme on ammattitaitoa opastaa ja neuvoa urheilijoita, liikkujia ja kuntoutujia omatoimisessa kehonhuollossa. Urheiluhieronta tehdään pääsääntöisesi hierontapöydällä. Hierontaotteiden perustana ovat samat tehokkaat ja rentouttavat otteet kuin klassisessa hieronnassa, mutta lisäksi käytetään hierontaotteita, sekä venyttäviä tekniikoita, joilla saadaan tehokkaampi ja syvempi vaikutus lihaksiin.

Urheiluhieronta vaikuttaa voimakkaasti lihasten aineenvaihduntaan ja auttaa lihaksen venyvyyden palauttamisessa. Urheiluhieronnalla voidaan hoitaa arpikudosta ja palauttaa arpikudoksisen vamma-alueen kimmoisuutta.

Urheiluhieronnalla vaikutetaan pääsääntöisesti pehmytkudoksiin, mutta venyttävien tekniikoiden ansiosta hieronnalla on myös myönteinen vaikutus nivelten liikkuvuuteen.

Auttaa pitämään lihakset joustavina ja nivelet liikkuvina.