— Jong-dar —

Kesällä voit osallistua Jong-dar opetukseen Pyhtään saarellamme.
Syksyllä 2021 aloitamme viikkotunnit internetissä. Ilmoitamme kurssien ajankohdan kesän aikana.

"Jokaista ihmistä elähdyttää liikkuvat, voimakkaat ja eloisat energiat. Tämän monivivahteisen energian olemassaolon ja luonteen voimme löytää Jong-dar harjoituksia tekemällä."
-Khandro Déchen- kirjasta Movin Being

Jong-dar chéd pa* harjoitukset ovat liikkuvia ja dynaamisia joogisia harjoituksia. Liikemaailmaltaan harjoitukset ovat hyvin monipuolisia ja vaihtelevia; hitaista rauhallisista liikkeistä, voimaa, notkeutta ja räjähtävyyttä vaativiin liikkesiin.

Jong-dar tunnit sopii kaikenikäisille ja -kuntoisille ihmisille. Yksittäiset harjoitukset ovat luonteeltaa hyvinkin vaihtelevia ja hieman tutustuttuasi harjoituksiin, löydät juuri sinulle sopivat harjoitukset ja harjoitustavan. 

Tehdäksesi harjoitusta sinun ei tarvitse olla buddhalainen, vaikka Jong-dar harjoitukset ovatkin peräisin buddhalaisesta Aro gTer ja Ling Gésar gTer perintölinjan opetuksista. Harjoitukset edistävät kokonaisvaltaista hyvinvoinia ja sopivat siksi kaikille eri uskontokuntiin kuuluville henkilöille.

Fysioacusassa opetuksia antaa Maria - Rang bZhin Wangmo, joka on saanut opetukset Lama Bar-ché Dorjelta. Lama Bar-ché Dorje vierailee ajoittain  Fysioacusan tunneilla. Pääsääntöisesti Bar-ché opettaa harjoituksia eri puolilla maailmaa, mutta nyt koronan aikana hän antaa opetuksia internetin välityksellä. Lisäätietoa  Lama Bar-ché Dorjen opetuksista saat meiltä Fysioacusasta.

Maria - Rang bZhin opettaa kesällä 2021 Jong-dar harjoituksia saaressa Pyhtäällä. 
Ota yhteyttä, jos haluat opiskella kanssamme joogisia Jong-dar harjoituksia.
Puh 050 363 4670.

Jong-dar chèd pa:
Jong (sByong) tarkoittaa: puhdistaa, harjoitella, tähdätä, edetä, treenata tai esittää
Dar (rDar) tarkoittaa: työstää, hioa, teroittaa, tehdä täydelliseksi tai kiillottaa
Chèd pa (byes pa) jong-dar chèd pa;ssa tarkoittaa: tehdä, valmistaa, hankkia, luoda, tuottaa, esittää, saada tapahtumaan tai olla tehokas.

Luo kotisivut ilmaiseksi!