JOKAINEN HETKI ON UUSI MAHDOLLISUUS

 Every moment is a new beginning


Tarinamme alko halustamme auttaa. Löysimme yrityksen Ruskeasuolta, Helsingistä, yrityksen jolla oli vahvat perinteet kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin saralla. Fysioacusan perustaja, Marian vyöhyketerapia opettaja ja ystävä Saimi Kiiskinen siirtyi eläkkeelle vuonna 2008 ja halusi meidän jatkavan hänen luomaansa hyvinvointikeskusta. Saimin saappaat hoitajana oli vaikea täyttää, mutta olemme tehneet parhaamme, jotta voisimme palvella ja auttaa Fysioacusan asiakkaita monin eri tavoin. 

Keväällä 2021 lopetimme toimintamme Ruskeasuolla, jossa Bar-ché vielä tekee hoitoja buddhalaisen keskuksen Drala Thangin tiloissa. Maria työskentelee korihoitolassa Espoossa.

Kesäisin palvelemme asiakkaitamme myös saaristossa. Pyhtään saaristossa on Long Yingin saari, jossa järjestämme retriittejä ja opetamme miten omasta mielestä ja kehosta voi pitää hyvää huolta. Luomistyö saaressa on vielä alkuvaiheessa, mutta uskomme, että pikkuhiljaa paikasta tulee arvokas hyvinvoinnin, levon ja rentoutumisen paikka. 

Maria 

Olen koulutettu hieroja sekä urheiluhieroja, Kalevalainen jäsenkorjaaja, vyöhyketerapeutti, 
sekä erä- ja luonto-opas.

Kokonaisvaltainen hyvinvointi on aina kiinnostanut minua. Erilaisten hoitomuotojen, mielen harjoitusten ja liikunnan avulla olen löytänyt useita tehokkaita tapoja auttaa asiakkaitani kokonaisvaltaisesti. 

Teen työtä jota rakastan.

Toivon, että voin auttaa monia ihmisiä pääsemään eroon kivusta ja vaivoista. 
lue lisää...Bar-ché

Bar-che on hieroja sekä indonesialaisen hieronnan asiantuntia ja palvelee asiakkaita englannin tai hollannin kielellä. Hän on meditaation ja vajrayana buddhalaisuuden opettaja.

Bar-ché: 'I think I am an open-minded sociable person. I love to explore life in all its facets. I have always been interested in the body-mind connection and how this interconnects with everything and everyone around us. As a child, I loved heroes and magic and started at a young age to explore the martial arts. But already by the age of sixteen, I was interested in their spiritual side. I explored Eastern philosophy within healing and spiritual practices. When I was thirty, I started to explore Tibetan Buddhism and am still practising it today. I and my wife are both teachers and we have a group of dedicated students.'Mika

Mika on meidän yleismies. Jos jossain tarvitaan apua, hän on aina valmis auttamaan. Mika tietää miten talo rakennetaan, hän osaa korjata venettä, ei ainoastaan sen puisia osia, vaan koneen ja kaikki. Hänellä on ihmeellinen kyky tietää mikä on rikki, jos jokin ei toimi ja hänellä on kärsivällisyyttä jatkaa työ loppuun saakka, vaikka kaikki muut olisivat antaneet jo periksi. Kun hän päättää, että jokin on korjattavissa, hän korjaa sen.

Mika ei ole hyvä kehumaan itseään, joten minä Maria kirjoitan hänen puolestaan. Hän on elämän kumppanini ja lasteni isä, joten tiedän mistä puhun.

Mikalla on rakennusalan yritys ja hän on tunnettu hyvästä työjäljestä ja rauhallisesta kommunikaatiosta.

Jos tarvitset remonttimiestä ota Mikaan yhteyttä soittamalla numeroon 0407079564. Mika tekee töitä pääsääntöisesti Pääkaupunkiseudulla ja lähialueilla, joskin kesällä hän lähtee mielellään remontoimaan myös mökkejä.