Kalevalainen jäsenkorjaus

Kalevalaisella jäsenkorjauksella voidaan korjata kehoon muodostuneita virheasentoja ja jännitystiloja. Hoidolla pystytään ennaltaehkäisemään ja mahdollisesti myös poistamaan virheasentojen tuomia kroonisia kiputiloja. Hoidossa käsitellään koko keho pehmeillä otteilla, avaten kehossa olevat jännitystilat, jotta nivelten ja lihasten luonnollinen liike voi vapautua. 

Mestariparantaja Olavi Mäkelän ohjeiden mukaan hoidon ei tulisi sattua.

Hoitotekniikat, joita Kalevalaisessa jäsenkorjauksessa käytetään, ovat peräisin suomalaisilta kansanparantajilta. Olavi Mäkelä ja edesmennyt Pentti Penttilä ovat koonneet perimätietoa sekä opiskelleet nykyaikaisen tietämyksen ihmisen anatomiasta ja fysiologiasta. He ovat luoneet opetuskokonaisuuden, jonka avulla hoitamisen perimätieto on voitu siirtää kurssimuotoisesti uusille osaajille.

Perinteinen mestari-kisälli perinne elää koulutuksessa mukana osaavien Kalevalaisen jäsenkorjaus kouluttajien kautta, joista jokainen tekee myös itse aktiivisesti hoitotyötä sekä kouluttautuu ja opiskelee perimätietoa Olavi Mäkelän johdolla.

Fysioacusassa Kalevalaista jäsenkorjausta tekee Maria, joka sai nimenkäyttöoikeuden vuonna 2018 ja on siitä lähtien tehnyt aktiiviseti hoitotyötä sekä käynyt täydennyskoulutuksissa vuosittain. 

Lisää tietoa Kalevalaisesta jäsenkorjauksesta löydät kansanlääkintäseuran sivuilta. Lue lisää...