Jong-dar

Saaressa

JONG-DAR* - Kehon ja mielen synkronisoivia harjoituksia

"Jokaista ihmistä elähdyttää liikkuvat, voimakkaat ja eloisat energiat. Tämän monivivahteisen energian olemassaolon ja luonteen voimme löytää Jong-dar harjoituksia tekemällä." - Khandro Déchen - kirjasta Moving Being

Jong-dar harjoitukset ovat fyysisesti hyvin moninaisia ja harjoitusten joukosta löytyy varmasti harjoitus kaikille fyysisille tasoille.
Jong-dar käsittää liikkeitä pehmeistä terveyttä ja hyvinvointia lisäävistä liikkeistä raivokkaisiin fyysistä voimaa ja notkeutta vaativiin extream suorituksiin.

Harjoitukset ovat jokaisen henkilökohtainen harjoitus ja yksityistunnilla sinulla on mahdollisuus oppia juuri sinulle sopivat Jong-dar harjoitukset, joiden harjoittamista voit jatkaa itsenäisesti kotona.

Voit opiskella Jong-dar harjoituksia myös ryhmätunneilla käytyäsi Jong-dar harjoituksen peruskurssin.
Jong-dar harjoitusten aloittamiseen tarvitse uteliaan mielen, avoimuutta, uteliaisuutta löytää tietoisuus mitä mielen ja kehon synkronisoinnilla tarkoitetaan ja rohkeutta kohdata itsesi juuri sellaisena kuin olet.

Jong-dar harjoitusten tukena on hyvä opiskella ja harjoittaa myös meditaatiota.

Jong-dar kursseista, meditaatiokursseista tai yksityistunneista voit kysyä lisää tietoa Marialta soittamalla numeroon 050 363 4670.
*Jong-dar chèd pa:
Jong (sByong) tarkoittaa: puhdistaa, harjoitella, tähdätä, edetä, treenata tai esittää
Dar (rDar) tarkoittaa: työstää, hioa, teroittaa, tehdä täydelliseksi tai kiillottaa
Chèd pa (byes pa) jong-dar chèd pa;ssa tarkoittaa: tehdä, valmistaa, hankkia, luoda, tuottaa, esittää, saada tapahtumaan tai olla tehokas.