Kalevalainen jäsenkorjaus

Kalevalainen jäsenkorjaus on erinomainen tapa päästä eroon tuki- ja liikuntaelimistössä olevista kivuista ja vaivoista.
Kalevalaisella jäsenkorjauksella voidaan korjata kehoon muodostuneita virheasentoja ja jännitystiloja.

Hoidossa käsitellään koko keho pehmeillä otteilla avaten kehossa olevat jännitystilat, jotta nivelten ja lihasten luonnollinen liike voi vapautua. Mestariparantaja Olavi Mäkelän ohjeiden mukaan hoito ei tulisi sattua.

Hoitotekniikat, joita Kalevalaisessa jäsenkorjauksessa käytetään, ovat peräisin suomalaisilta kansanparantajilta. Olavi Mäkelä ja edesmennyt Pentti Penttilä ovat koonneet perimätietoa sekä opiskelleet nykyaikaisen tietämyksen ihmisen anatomiasta ja fysiologiasta. He ovat luoneet opetuskokonaisuuden, jonka avulla kansan perimätieto on voitu siirtää kurssimuotoisesti uusille osaajille. Perinteinen mestari-kisälli perinne elää koulutuksessa mukana osaavien Kalevalaisen jäsenkorjaus kouluttajien kautta, joista jokainen tekee myös itse aktiivisesti hoitotyötä sekä kouluttautuu ja opiskelee perimätietoa Olavi Mäkelän johdolla.

Maria, viimeisen vuoden opiskelija – Kisälli tekee Fysioacusassa valmistumiseen vaadittavia viimeisiä harjoitushoitoja. Harjoitushoidon hinta on 70€, Hoito kestää noin 90min, mutta hoitoon kannattaa varata hieman pidempi aika, jotta ei tarvitse kiiruhtaa suoraan hoidosta seuraavaan tapaamiseen.

Ajan voit varata nettiajanvarauksemme kautta osoitteessa www.fysioacusa.fi tai puhelimitse numerosta 050 363 4670