Ihana loma

— SAARI —

Long Ying saaren luonto on ainutlaatuinen.

Saari on hiekkaharju, jonka rantoja koristaa jääkauden tuomat siirtolohkareet ja veden pyöristämät pikkukivet. Kasvillisuus on vaihtelevaa saaren eri osissa ja saarelta löytyy upea lajitelma merenrantakasveja. Rannalta pääsee helposti uimaan ja etelärannalta löytyy matalikko, jossa on mukava leikkiä vedessä ja kiipeillä kivillä.

Saaren päiväohjelmaan kuuluu meditaatio, joogiset harjoitukset, jousiammunta, vapaa-aika, rakennusprojektit, ruuan laitto sekä yhteiset hetket nuotiolla. Vaihtoehtoisesti voit tulla saarelle nauttimaan saaristoluonnosta, löytää rauhallisen paikan ja nauttia omasta tilasta ja omasta aikataulustasi.

Saari on isohko, 2,7ha ja muodoltaan pitkä ja kapea, joten tuulta ja tilaa riittää.

Saaren varustukseen kuuluu jurtta, jossa on kaasuhellalla varustettu keittiö. Sateen satuessa pienellä porukalla voi jurtassa viettää aikaa, tehdä käsitöitä, lukea, pelailla korttia ja vaikka musisoida. Yöpyminen tapahtuu omassa teltassa, laavussa tai riippukeinussa. Tarvittaessa voit vuokrata meiltä teltan, laavun tai riippukeinun käyttöösi.

Koronatilanne huomioiden varmistamme ettei saarella ole samanaikaisesti paljon porukkaa.

Saari on elektroniikkavapaa alue, eikä ruuan kylmäsäilytysmahdollisuuksia ole. Ruoka on siis kasvis painotteista ja kalaa saadaan pöytään, jos lomailijoilla riittää intoa kalasteluun. Ruoka voidaan hankkia ja tehdä yhdessä tai omissa porukoissa sopimuksen mukaan.

Tupakointi on saarella kielletty. Suosittelemme myös puhelimen jättämistä kotiin. Saaren emännältä löytyy tarvittaessa turvapuhelin.

Kesällä 2021 on tarkoitus hankkia saareen kaksi merikajakkia, joilla pääsee tutustumaan ympäröiviin saariin. Tällä hetkellä saaressa on soutuvene, jolla voi lähteä veneretkille ja kalastelemaan.

Tämän kesän rakennus projektina on rakentaa kompostoivaan kuivakäymälään seinät, tulipaikka yhteiskäyttöön sekä laituri. Siinä siis mukavaa päiväaskaretta rakentamisesta kiinnostuneille. (Kuivakäymälässä tällä hetkellä pressuseinät.)

Saaren luonto on herkkä ja elykeskuksen ohjeistuken mukaan kaikki polttopuut tuodaan mantereen puolelta. Pakkaathan siis mukaan polttopuita iltanuotiota varten.

Saaren hankkeita verten pyydämme kaikilta lomailijoilta maksun 25-50€/päivä/hklö. Hinta on joustava, jottei lomasuunnitelmia tarvitse haudata liian suuren hinnan vuoksi. Lisäksi saaren hankkeita varten on mahdollisuus antaa erillinen lahjoitus haluamaansa projektia varten. Lapsiperheiden kanssa voidaan sopia perheen taloudelle sopiva päivähinta.

Saaren emäntänä toimii Maria, joka vastaa kaikista turvatoimista ja antaa tarvittaessa kyydin saareen yhteysveneellä. Maria asustelee jurtassa koko kesä ja opettaa halukkaille meditaatiota, joogisia harjoituksia, ohjaa projektien tekoa ja tarjoa hyvinvointipalveluita saarioloissa.

Hyvinvointipalveluna saaren erikoisuutena on rentouttava Mongolialainen horma hoito. Lisäksi Maria voi tehdä jurtassa klassista- ja urheiluhierontaa, Kalevalaista jäsenkorjausta, vyöhyketerapiaa sekä rTsa-mNye hoitoa. Hoitojen hinnat on Fysioacusan hinnaston mukaisia.

Saareen voi tulla taksiveneellä, saaren omalla yhteysveneellä tai avokanooteilla. Kyyti laskutetaan erikseen. Kanoottiretken järjestää luontomatkailu yritys Hymyilevä punakettu ja taksivenesopimus paikallisen yrittäjien kanssa on tekeillä.

Lomapäivät kannattaa varata ajoissa. Heinäkuulle on jo muutama varaus, mutta muuten kesä on vielä vapaa. Lomailu saaressa on mahdollista kesäkuun puolesta välistä elokuun loppuun.

Varataksesi lomapäivät tai kysyäksesi lisää lomailumahdollisuudesta
soita numeroon 050 363 4670 tai laita viestiä sähköpostilla fysioacusaoy@gmail.com.

Tervetuloa!

Ystävällisin terveisin
Maria - Rang bZhin
Saaren emäntä

TERVETULOA!

Luo kotisivut ilmaiseksi!