Koe kanssamme asumattoman saaren taikaa

Merellinen elämysretki

Lähde mukaan kokemaan meren kesyttämätön luonto 

Järjestämme merellisiä päiväretkiä, jossa pääset nauttimaan vauhdikkaasta venekyydistä haastavassakin tuulessa kulkevalla rib-veneellä. Vauhdikkaan venematkan jälkeen vietämme päivän rauhallisessa rakentamattomassa saaressa, jossa ainoana sateensuojana on jurtta. 

lue lisää retkestä...

Uskalla lähteä mukaan

Meriretki inkkarikanooteilla

Kanoottiretki merellisessä harjumaisemassa

Miltä kuulostaisi lähteä inkkarikanooteilla merelle? Haastavaa, mutta kokeneen kanoottioppaan kanssa, voit ylitää meren turvallisesti päästäksesi viettämään unohtumattoman päivän luonnonkauniilla harjusaarella. 


lue lisää retkestä...

Retkisaari ja sen luonto

Saari jonne suuntaamme retket on merellinen harju, jonka rantoja koristaa jääkauden tuomat siirtolohkareet ja veden pyöristämät pikkukivet. Kasvillisuus on vaihtelevaa saaren eri osissa ja saarelta löytyy upea lajitelma merenrantakasveja. Rannalta pääsee helposti uimaan ja etelärannalta löytyy matalikko, jossa on mukava leikkiä vedessä ja kiipeillä kivill

Saari on isohko, 2,7ha ja muodoltaan pitkä ja kapea, joten tuulta ja tilaa riittää.

Tupakointi on saarella kielletty. Suosittelemme myös puhelimen jättämistä kotiin. Saaren emännältä löytyy tarvittaessa turvapuhelin.

Saaren emäntänä ja oppananne toimii Maria, joka vastaa kaikista turvatoimista ja voi  tarvittaessa antaa kyydin saareen yhteysveneellä. 

Varataksesi paikan päiväretkelle tai kysyäksesi lisää retkistä
soita numeroon 050 363 4670 tai laita viestiä sähköpostilla fysioacusaoy@gmail.com.

Tervetuloa!

Ystävällisin terveisin saaren emäntä
Maria 

TERVETULOA!

Luo kotisivut ilmaiseksi!