Paikka, jonne voit tulla retriitille

— SAARI —

Long Ying saaren luonto on ainutlaatuinen.

Saari on hiekkaharju, jonka rantoja koristaa jääkauden tuomat siirtolohkareet ja veden pyöristämät pikkukivet. Kasvillisuus on vaihtelevaa saaren eri osissa ja saarelta löytyy upea lajitelma merenrantakasveja. Rannalta pääsee helposti uimaan ja etelärannalta löytyy matalikko, jossa on mukava leikkiä vedessä ja kiipeillä kivillä.

Saaren päiväohjelmaan kuuluu meditaatio, joogiset harjoitukset, jousiammunta, vapaa-aika, ruuan laitto sekä yhteiset hetket leirinuotiolla sekä halukkaille rakennusprojektit ja kalastus. 

Saari on isohko, 2,7ha ja muodoltaan pitkä ja kapea, joten tuulta ja tilaa riittää.

Saaren varustukseen kuuluu jurtta, jossa on kaasuhellalla varustettu keittiö. Sateen sattuessa pienellä porukalla voi jurtassa meditoida, viettää aikaa, tehdä käsitöitä, lukea, pelailla korttia ja vaikka musisoida. Yöpyminen tapahtuu omassa teltassa, laavussa tai riippukeinussa. Tarvittaessa voit lainata meiltä teltan, laavun tai riippukeinun käyttöösi.

Retriiteille otamme maksimissaan yhdeksän osallistujaa.

Saari on elektroniikkavapaa alue, eikä ruuan kylmäsäilytysmahdollisuuksia ole. Ruoka on siis kasvis painotteista ja kalaa saadaan pöytään, jos osallistujilla riittää intoa kalasteluun. Ruoka voidaan tehdä yhdessä tai omissa porukoissa sopimuksen mukaan. Ruokakulut jaetaan tasan osallistujien kesken. 

Tupakointi on saarella kielletty. Suosittelemme myös puhelimen jättämistä kotiin. Saaren emännältä, retriitin ohjaajalta löytyy tarvittaessa turvapuhelin.

Saarella on pieni soutuvene, jolla voi lähteä veneretkille ja kalastelemaan. Lisäksi löytyy kajakki, jolla voi lähteä melomaan tyynellä säällä. 

Kesän 2023 rakennus projektina on rakentaa  tulipaikka yhteiskäyttöön sekä mahdollisesti laituri. Siinä siis mukavaa päiväaskaretta rakentamisesta kiinnostuneille. Kesän 2021 rakennusprojekti, ulkohuussi valmistui 2021 heinäkuussa ja on kerrassaan upea, käytännöllinen huussi, upealla paikalla. 

Saaren luonto on herkkä ja ely-keskuksen ohjeistuksen mukaan kaikki polttopuut tuodaan mantereen puolelta. 

Saaren hankkeita ja ylläpitoa verten pyydämme kaikilta osallistujilta maksun 25-50€/päivä/hklö. Hinta on joustava, jottei retriitille tuloa tarvitse haudata liian suuren hinnan vuoksi. Lisäksi saaren hankkeita varten on mahdollisuus antaa erillinen lahjoitus haluamaansa projektia varten. Lapsiperheiden kanssa voidaan sopia perheen taloudelle sopiva päivähinta.

Saaren emäntänä toimii Maria - Naljorma Rang bZhin, joka vastaa kaikista turvatoimista ja antaa tarvittaessa kyydin saareen yhteysveneellä. Maria asustelee jurtassa koko kesä ja toimii retriittien opettajana. Hän on pätevöitynyt meditaatio, Jong-dar sekä Gar-tak opettaja. 

Saareen voi tulla taksiveneellä, saaren omalla yhteysveneellä tai avokanooteilla. Kyyti laskutetaan erikseen. Kanoottiretken järjestää luontomatkailu yritys Hymyilevä punakettu ja taksivenesopimus paikallisen yrittäjien kanssa on tekeillä.

Varataksesi retriitti paikan tai kysyäksesi lisää retriiteistä
soita numeroon 050 363 4670 tai laita viestiä sähköpostilla fysioacusaoy@gmail.com.

Tervetuloa!

Ystävällisin terveisin
Maria - Naljorma Rang bZhin
Saaren emäntä

TERVETULOA!

Luo kotisivut ilmaiseksi!