Meditaatio ja rentoutuminen

Meditaatiharjoituksen ja rentoutumisen merkitys hyvinvointiimme on nykymaailmassa osattu todistaa myös tieteellisesti. Tässä kiireisessä, ulkopuoleltatulevien vaatimusten täyttämässä maailmassa on hyvä oppia rentoutumaan, jotta oma jaksaminen, terveys ja hyvinvointi säilyisivät mahdollisimman hyvinä. 

Meditaation ja rentoutusharjoitusten kautta voimme lähteä etsimään ymmärrystä psykofyysisen kokonaisuutemme toimintaan. Yhtälailla kuin lihaksia voi harjoitaa treenaamalla ja rentoutumalla voi mieltä harjoittaa erilaisten meditaatioharjoitusten kautta. 

Rentoutunut keho ja mieli antaa meille tilaa ajatella selkeästi ja toimia tarkoituksenmukaisella tavalla vaikeissakin elämäntilanteissa. 

Meditaatio- ja rentoutumiskurssi:

Järjestämme neljän kerran rentoutumis ja meditointikursseja useamman kerran syksyllä 2023. Kurssin aikana saat rentoutumis- ja meditaataatio-ohjeita, joiden avulla voit aloittaa omatoimisen harjoittelun. Voit myös halutessasi tulla kurssille useamman kerran kevään aikana. 
Otamme kursseille maksimissaan kolme henkilöä, jotta tilassa on miellyttävä rentoutua. Jos kurssiaikamme ei sovi sinulle voit myös luoda oman ryhmän ja sopia kanssamme kurssiajan.
Pidämme kurssit Nuijatien tiloissamme, jossa on tatamilattia, jonka päällä on hyvä rentoutua. 

Syksyn kurssit:

  • tulossa pian

Neljänkerran kurssin hinta 49€.

Drla Thangissa, buddhalaisessa keskuksessa Helsingissä Ruskeasuolla järjestetään myös meditaatio ja Jong-dar opetusta.

Lue lisää Drala Thangin tapahtumista täältä...

Luo kotisivut ilmaiseksi!