Meditaatio 

Meditaatiharjoituksen ja rentoutumisen merkitys hyvinvointiimme on osattu todistaa myös tieteellisesti.

Tässä kiireisessä, ulkopuoleltatulevien vaatimusten täyttämässä maailmassa on hyvä oppia rentoutumaan, jotta oma jaksaminen, terveys ja hyvinvointi säilyisivät mahdollisimman hyvinä.  

Meditaation ja rentoutusharjoitusten kautta voimme lähteä etsimään ymmärrystä psykofyysisen kokonaisuutemme toimintaan. Yhtälailla kuin lihaksia voi harjoitaa treenaamalla ja rentoutumalla voi mieltä harjoittaa erilaisten meditaatioharjoitusten kautta. 

Rentoutunut keho ja mieli antaa meille tilaa ajatella selkeästi ja toimia tarkoituksenmukaisella tavalla vaikeissakin elämäntilanteissa. 


Meditaatio- ja rentoutumiskurssi:

Järjestämme kolmen tunnin rentoutumis ja meditointikursseja useamman kerran syksyllä 2023. Kurssin aikana saat rentoutumis- ja meditaataatio-ohjeita, joiden avulla voit aloittaa omatoimisen harjoittelun. Voit myös halutessasi tulla kurssille useamman kerran syksyn aikana. 
Otamme kursseille maksimissaan neljä henkilöä, jotta tilassa on miellyttävä rentoutua. Jos kurssiaikamme ei sovi sinulle voit myös luoda oman ryhmän ja sopia kanssamme kurssiajan.
Pidämme kurssit Nuijatien tiloissamme, jossa on tatamilattia, jonka päällä on hyvä rentoutua. Ota kuitenkin kurssille mukaan oma huopa, jonka päällä voit rentoutua sekä huopa, jonka voit laittaa päällesi, jotta pysyt lämpimänä.

Syksyn kurssipäivät:

Lauantai 4.11 klo 13-16
Lauantai 25.11 klo 9-12
Lauantai 9.12 klo 9-12

Kurssin hinta 49€. Ohjaajana toimii Maria

Drla Thangissa, buddhalaisessa keskuksessa Helsingissä Ruskeasuolla järjestetään myös meditaatio ja Jong-dar opetusta.

Lue lisää Drala Thangin tapahtumista täältä...